Találtpénz - Hogy ne csak keress, találj is!
Honlap-menü
Mini-chat
 
200
Körkérdésünk
Értékeld honlapomat
Összes válasz: 35
Körkérdésünk2
Számodra melyik típusú pénzkeresés volt a legkifizetődőbb?
Összes válasz: 33
Statisztika

Online összesen: 1
Vendégek: 1
Felhasználók: 0

free counters


eXTReMe Tracker
Főoldal » 2017 » Január » 8 »
17:42:40

Nem rég elkezdtem használni az alábbi oldalt, ahol BitCoin-ban fizetnek! 200$-t lehet nyerni akár óránként...
Már kétszer ki is fizettek!
Dolog nincs sok, óránként beléphetsz az oldalra, kattintasz a sorsolás gombra és nyersz bizonyos számú Satoshikat (A BitCoin aprója). A fő oldalon jelzi mennyi Satoshi az amit kaphatsz, ez függ a Bitcoin értékétől, tehát mindig változik. 30000 Satoshi-tól van a kifizetés, aránylag könnyen elérhető! Csupán egy pénztárca kell hozzá, ahova elküldik kifizetés esetén! Satoshi gyűjtés mellett egy-egy sorsolás alkalmával lottó szelvényt és pontokat is kapsz. Lottóval nagyobb értékű Bitcoin-t nyerhetünk értelem szerint, a pontokat pedig be lehet különféle dologra váltani, köztük nyeremény növelésre fordítható, de akár tárgy nyereményre is összegyűjtögethetsz vele.

A BitCoin egy digitális valuta, ha eddig nem hallottál volna róla! Egy új technológia! Egyre jobban terjed és egyre többen használják, az értéke pedig lassan kúszik felfele. A Bitcoin működéséhez peer-to-peer technológiát használ, központi hatalom vagy bankok nélkül. A tranzakciók kezelése és a bitcoinok kibocsátása a hálózat közössége által történik. A Bitcoin nyílt forráskódú, konstrukciója nyilvános, senki sem birtokolja és irányítja, ugyanakkor bárki hozzájárulhat fejlődéséhez. Számos egyedi tulajdonsága révén olyan izgalmas használati módokat biztosít, amelyeket korábban egy fizetési rendszer sem tett lehetővé. Sok oldalon tudsz vele vásárolni, befizetni, kifizetést kapni vele. Pénztárca (Wallet) szolgáltatást kell hozzá regisztrálni, kezdőknek ajánlott, olyan mint egy on-line bankszolgáltató. Vagy haladók saját gépükön, titkosított tárolóeszközeiken is tárolhatják őket.
A Bitcoin azt jelenti, hogy az emberiség történetében most először, minden ember rendelkezhet pénzügyi szuverenitással. Azaz a magántulajdon felett senki más nem rendelkezhet, csak a tulajdonos.

A Bitcoin-ról bővebben a bitcoin.hu vagy a bitcoin.org oldalon olvashatsz.

Megtekintések száma: 736 | Hozzáadta:: cyborg | Címkék (kulcsszavak): jog, tranzakció, pénz, névtelenség, Bank, befektetés, Bitcoin, biztonság, alkalmazás, ellenőrzés | Helyezés: 0.0/0
Összes hozzászólás: 0
Név *:
Email *:
Kód *:
Keresés
Naptár
«  Január 2017  »
HKSzeCsPSzoV
      1
2345678
9101112131415
16171819202122
23242526272829
3031
Mentett bejegyzések
Barátaink:
  • Pénzkereset
  • CertainMoney
  • Honlap létrehozása
  • TOP 100
  • TOP Pénzügyek
  • Kapcsolat
    Legfrissebb Topic
    Ajánló
    Copyright MyCorp © 2024A uCoz technológiájával