Találtpénz - Hogy ne csak keress, találj is!
Honlap-menü
Mini-chat
 
200
Körkérdésünk
Értékeld honlapomat
Összes válasz: 35
Körkérdésünk2
Számodra melyik típusú pénzkeresés volt a legkifizetődőbb?
Összes válasz: 33
Statisztika

Online összesen: 1
Vendégek: 1
Felhasználók: 0

free counters


eXTReMe Tracker
Egy kis történelem, honnan is indult a Internetes pénzkereset:
 
A történet elég rég kezdődött, amikor egy amerikai cég meglepő ötlettel állt elő. Mi lenne, ha a cégek a termékeikre szánt reklámösszegeket nem különféle reklámügynökségeknek fizetnék ki, hanem közvetlenül a leendő vásárlóiknak? Mit nyernének ezzel?
Az emberek nagy része nem szeret reklámokat nézegetni, főleg ha azok valamilyen tevékenység közben zavarják ( filmnézés, internetezés, stb. ) A cégek tehát ezzel a "zaklatással" potenciális vásárlók tömegeit veszítik el, hiába fektetnek be sokszor dollármilliókra rugó összegeket. Ezzel az új módszerrel viszont egy sokkal hatékonyabb, kiszámíthatóbb és olcsóbb lehetőséghez jutnak, hiszen az emberek, ahelyett hogy kerülnék a reklámokat szinte vadászni fognak rájuk. Tehát gyakorlatilag mindenkihez eljut a reklám üzenete.
Ami pedig minket, szegény, kiszolgáltatott "reklámnézőket" illet, a "zaklatás" átalakul pénzkereseti forrássá. A dologgal tehát mindenki jól jár, a közvetítő cégeket is beleértve. Az Internet kiváló médium ennek a gyakorlati megvalósításához. Ezt bizonyítja az is, hogy hirtelen nagyon sok cég kezdett el foglalkozni vele, és nagy részük igen dinamikusan fejlődik ( pár hét alatt százezres felhasználói kör ). A dolog működik azóta is és még mindig fejlődik, növekszik ez az iparág! Egy kissé talán már átalakultak bizonyos cégek. És nem feltétlenül a reklám az ami mozgatja az egész üzletet, hanem inkább befektetés és taktika, csapatépítés és megfelelő gyors piacfelismerési lehetőségeken alapul... A lényeg azonban nem változott sok éven keresztül sem, vannak azok a cégek akik az új technológiát kihasználva alkalmazzák a rendszereket és vannak akik csak másolják ezeket és igazából csak addig vannak a piacon, amíg elég sok befektetőt becsapnak. Kellő mennyiségű pénz gyűlik össze a számlájukon és utána eltűnnek, majd kezdik más néven elölről. Ezért nem minden cégnek szabad elhinni azt amit ígér! Ezek a scam oldalak. Pár oldal foglalkozik velük ahol összegyűjtötték őket! Ezért érdemes ezen az oldalon levő oldalakkal foglalkozni, mert mi a fizetősekkel foglalkozunk, amik régóta megbízhatóan fizetnek! Általában több éve működő cégek vannak csak az oldalon, de egy-két új is fellelhető.
Így ezekkel a módszerrel otthonról, kényelmesen lehet profitra szert tenni, mellékállásban, hobby-ból vagy akár professzionális módszerrel! A jövedelem pár forinttól, sok százezres tételekig nyúlhat, de azért, mint minden vállalkozásnak, ezekkel a lehetőségekkel is foglalkozni kell a sikerért, időt és munkát nem spórolni rájuk! Vagy csupán időszakosan csinálni és amikor összegyűlik egy számunkra kellemes összeg, akkor elkölthetjük. Dollárban, Euróban, Fontban és egyéb pénznemekben is profitálhatunk, de végül a saját bankszámlánkra kikérve a pénzt forintban tudjuk megkapni és utána elkölteni.
A cégek ingyenes tagsággal nyújtják ezeket a pénzkereseti lehetőségeket, de fizetős tagságok is léteznek sokféle kondíciókkal. Az előnyük, hogy itt a kereset jobban megnövekszik, több lehetőség és nagyobb esély keletkezik a profit szerzésre! Előnyös ingyenesként kipróbálni, kitapasztalni és amelyeknél érezzük, hogy megnyerő, annál érdemes tagságot venni. Esetleg már abból az összegből amit ingyenesként megkaptunk.
 


( Javasolt )


Ha hozzákezdenél a pénzkereseti lehetőségek meglovaglásához, akkor a következő oldalak használatát ajánlom:
(Ezek mindenképpen kifizetik az összeget amit elérsz és aránylag könnyedén elérhető a kifizetési limit.)

Ez egy úgymond kezdő csomag :) TOP 5!

1., A napi reklám kattintás mellett sok egyéb pénzszerzési lehetőség is van.

2., Hamar összejön a minimum kifizetési limit!

No Minimum Payout3., Alap cég! Aki neten pénzt keres, ezt a céget ismeri és használja!

4., Egyszerű, nagyszerű!

WordLinx - Get Paid To Click5., Pénzszerzésre kiváló és a többi cég ref.linkjét egyszerűen hirdethetjük vele!

1:1 Traffic ExchangeHa az elért összeget megszeretnénk kapni, akkor a következő Internetes bankra van szükségünk:
 
     vagy     
 
Itt összegyűjthetünk egy nagyobb összeget, amit már megéri hazaküldeni! Kivenni a pénzünket bankszámlára, utalással lehet vagy pl. a Payza Internetes banknál igényelhetünk egy PrePaid kártyát és itthon egy bankautomatából felvehetjük a pénzt! Az Internetes bankokat erre a célra találták ki, hogy a neten elérhető kisebb összegeket vagy a demográfiai távolságok végett, az amúgy igen drága tranzakciós díj, ne eméssze fel ! Legyen ez a keresetünk hazaküldése vagy esetleg egy Internetes vásárlás esetén a díjfizetés. Több díjcsomag van, attól függően, hogy mire kívánjuk használni a számlánkat. Díjmentestől az alacsonyabb tranzakciós díjakig. Első esetben érdemes a díjmentest választani, így nem vonnak le a keresetünkből semmit sem!
 
Keresés
Naptár
«  December 2019  »
HKSzeCsPSzoV
      1
2345678
9101112131415
16171819202122
23242526272829
3031
Mentett bejegyzések
Barátaink:
 • Pénzkereset
 • CertainMoney
 • Honlap létrehozása
 • TOP 100
 • TOP Pénzügyek
 • Kapcsolat
  Legfrissebb Topic
  Ajánló
  Copyright MyCorp © 2019A uCoz technológiájával